Navštívil jsem největší e-commerce konferenci na Slovensku. Jaký byl Upterdam?

Networking > Navštívil jsem největší e-commerce konferenci na Slovensku. Jaký byl Upterdam?

Největší e-commerce konference na Slovensku Upterdam byl naprosto skvělej! Jsem moc rád, že jsme se s Jakubem Jarabicou domluvili na spolupráci a mohli jsme tam mimo jiné vytvořit spoustu contentu. Ale pojďme se podívat na celou naši cestu na Slovensko, kterou jsem absolvoval společně s Davidem Gregorem, který se stará o veškeré mé vizuály od fotek přes video až po grafiku. A jak jsme se do Sence vůbec dostali? Samozřejmě Mazdou od Aspekty, které mě už nějaký ten pátek usnadňuje všechny cesty.

První zastávka Trustpay

Vyjeli jsme den předem 25. 9, protože náš trip začínal už v 15:00 v Bratislavě, kde jsem byl hostem podcastu od TrustPay. Řešili jsme networking, Meet&Deal, ale taky AI a můj názor na její vývoj a budoucnost. A protože podcast vyjde až v prosinci, zmínil jsem i nějaký věci, který ještě nikde nezazněly. Hlavně o Meet&Deal. Na to si počkej. 🤪

VIP předkrm před Upterdamem

Po podcastu a natáčení vlogu jsme se přesunuli do Malediv. Co? Přesněji do Malediv v Senci na Slnečných Jezerách, kde jsme bydleli. Ubytovali jsme se a vyrazili na Upterdam večeři pro partnery, speakery a VIP hosty, abychom se seznámili ještě před samotnou konferencí a aby na ní panovala lepší a uvolněnější atmosféra. No, nemuseli jsme se plně seznamovat až do jendé do rána, co si budeme, ale o to lepší to bylo. 

A jde se na věc, teda na Reels Talk

Ráno refresh ve Slnečném Jazeře a jedeme na konferenci. Musíme tam vyzpovídat hned několik hostů – Milan Peťko, Branislav Barbirík a Dalibor Cicman

Procházíme celý areál, obcházíme partnerský stánky v expo zóně a networkujeme, co se dá. Po pár hodinách hledám Jakuba, musíme jet natočit Reels Talk byAndré. Našli jsme ho, sedáme do aut a jedeme zpět na „Maledivy“. Few moments later: O 2 hodiny později máme díl natočený včetně dalších částí do vlogu a vracíme se zpět na konferenci, která je v plném proudu. 

Zpátky na Upterdamu

Networkujeme, a zpovídáme další hosty, jako je Imrich Kovaľ, Katarína Ďurčová a Ivo Mrena – materiál do vlogu máme ready a teď už zbývá jen večeře, afterparty a nějaký prostřihový záběry. 

Po večeři bylo na programu Ťažký Týden, který byl o e-commerce, a pak hrála kapela Polemic a nakonec DJs. Během toho všeho se samozřejmě sbližujeme a networkujeme. Poznal jsem vyšší desítky nových lidí a dost z nich věřím, že již brzy uvidíš na Meet&Deal

Dva dny, během kterých jsem strávil přes 30 hodin prací, nachodil asi 50 km a poznal víc než 100 lidí. Upterdam byl slušná jízda a svou pověst největší e-commerce konference na Slovensku bezesporu potvrdil. Takže příště co? Jedeme znova.

Takový byl náš výlet na Slovensko. A bude z toho i zmíněný vlog, těšíš se? 

Mám pro tebe ještě tip nakonec. Nejen na Upterdamu, ale i na většině akcích je klíčový networking a navázání nových obchodních klientů. Proč ti to tady píšu? Protože jsem vytvořil e-book, kde najdeš veškeré tipy, jak na něj. Tak si stáhni Networking byAndré a začni networkovat jako král networkingu.

Jsem online

Jsem offline

Cesta k nejrychlejšímu spojení vede tudy.

jajsem@andrekohout.cz

+420 777 774 263

IČO 06115764

 
André Kohout