Reels Talk byAndré: Pojďme se dostat pod kůži úspěšným podnikatelům

Reels Talk by André > Reels Talk byAndré: Pojďme se dostat pod kůži úspěšným podnikatelům

V posledních měsících připravuji se svým týmem nový projekt, nový pořad, podcast – nazvěte to, jak chcete. Reels Talk byAndré představuje nový formát, který vás dostane do zákulisí CZ & SK e-commerce scény. Uvidíte, co jste možná ještě neviděli, a od nejúspěšnějších tuzemských podnikatelů uslyšíte, co ještě nikde neprozradili.

Reels Talk byAndré, seznamte se

Reels Talk se vymyká klasickým rozhovorům s podnikateli. Moji hosté, úspěšní byznysmeni a byznysmenky, už o sobě spoustu věcí prozradili v jiných rozhovorech. Proto se jim budu snažit dostat trochu pod kůži, abych přinesl nové a neoposlouchané informace. Co díl, to rozhovor s jedním hostem. Kde? Vždycky vyrážíme se štábem přímo za hostem, abyste viděli kde a jak pracuje.

Proč to není podcast? Jasně, spousta podcastů má na YouTube i svou vizuální podobu. Reels Talk na vizuální stránce tak trochu stojí a rozhodně bych vás o to nechtěl připravit. Proto ho nenajdete na všech platformách.

A kde teda?

Z názvu vám je nejspíš jasné, že základnou těchto rozhovorů bude můj Instagram. S každým hostem uvidíte hned několik reels, které se později objeví i na mém TikToku a taky v podobě Shorts na YouTube. Na YouTube dále vyjde téměř polovina celého rozhovoru, kde se dozvíte mnohem více informací a zajímavých myšlenek než na Instagramu.

Ale pozor, kompletní rozhovor včetně všech spicy otázek najdete jen a pouze na mém HeroHero, kde za 3 eura měsíčně můžete odebírat i spoustu dalšího hodnotného obsahu a podpořit tak mou práci na všech dalších projektech. Co? Vy jste o HeroHero ještě neslyšeli? Tak na to mrkněte

První díly jsou ready

25. ledna jsme s Czekidem naložili věci a s technikou, připravenými scénáři a otázkami jsme se vydali za skvělými hosty, kteří nás ten den čekali. Jako první jsme zavítali do Packety za jejich Head of Group Marketing Tomášem Bzirským. Ten nás provedl v kancelářích Zásilkovny a pak už jsme se vrhli na natáčení. Na celý rozhovor se už můžete začít těšit, protože za pár dní bude venku. 

Po rychlém obědě a převlékání uprostřed ulice v Karlíně jsme se přesunuli za Alexem Gritsayevem do Socialmindu do jejich nových kanceláří. Nejdříve nám udělal tour de office, který můžete vidět ve vlogu. Ve vlogu? Čtěte dál. Pak nám Alex představil několik jeho zaměstnanců a začali jsme natáčet. Tím jsme celý den zakončili. 

Teď se přesuneme o dva týdny dál, protože 8. 2. jsme zavítali na Prahu 6 do Forbidden Spotu, kde nás čekal třetí host Reels Talku. Podle lokace už někteří z vás dalšího hosta určitě poznali. Mé pozvání přijal Tino Hrnčiar, zakladatel značky Life is Porno a autor knihy Forbidden, který nás nechal nahlédnout do jejich ateliéru a officu. Ten pohled stojí za to, tak se nezapomeň podívat i na mém YouTube. Rozhovor natočen a pak už jen hurá domů a vrhnout se na přípravu kompletního contentu. 

Mrkněte na behind the scenes

Mám pro vás dobrou zprávu. Z každého natáčecího dne pro vás budu dělat vlogy a první z nich vychází už dneska na mém YouTube. Uvidíte tam záběry ze zákulisí, tour de office jednotlivých hostů a taky se dozvíte další informace o Reels Talku. V tom dnešním dokonce najdete i menší sneakpeek na velmi úspěšného hosta, se kterým budeme natáčet příště. Tak co? Už víte, kdo to bude? 👀

Nezapomeňte se podívat na vlog a budu rád, když mi tam zanecháte i nějakou zpětnou vazbu. Už 19. 2. se vidíme na mém instagramu, kde to všechno vypukne. Čeká na vás první host nového projektu Reels Talk byAndré a já už se teď těším na vaše ohlasy. 

Jsem online

Jsem offline

Cesta k nejrychlejšímu spojení vede tudy.

jajsem@andrekohout.cz

+420 777 774 263

IČO 06115764

 
André Kohout