Tour de e-commerce vol. 8: 14 eventů za 3 měsíce

Networking > Tour de e-commerce vol. 8: 14 eventů za 3 měsíce

Tentokrát mi to trochu trvalo, ale na mou obranu – řešil jsem Meet&Deal Summer Edition a finišoval jsem projekt E-COMMERCE AKCE. Ale konečně je tady osmé pokračování oblíbené série Tour de e-commerce. Za 3 měsíce jsem stihl navštívit 14 akcí a ještě si odskočit do Itálie. Pojďme si to společně projít. Na závěr pro vás mám tip na neformální networking během léta.

Z Prahy do Bari a zpět

V Tour de e-commerce vol. 7 jsem vám nabídl plánované eventy, kam jsem se osobně chystal – některé se nakonec nekonaly, některé jsem nestihl a některé jsem přidal, tak se na to společně pojďme podívat. 

27. 3. 2024 mě Michal Rytíř pozval na Václavák22, kde se konalo odhalení nové kolekce Virulent with Lukáš Macháček. Tam jsem potkal několik známých a pár lidem ukázal, že i na takových akcích je důležité být připraven na networking. 

4. 4. 2024 jsem zavítal na BaseLinker Expo, respektive na jejich afterparty, kde jsme se potkali s Tomášem Bravermanem, který to celé moderoval, a pak i s dalšími zajímavými lidmi. Afterparty byla slušná – networkovali jsme až do rána. 

Před ShopRoku jsme s Terkou odletěli na víkend do Bari, což mi po Meet&Deal vol2 a všech ostatních akcích dost prospělo, ač jsme tam za ten víkend nachodili asi 100 km. Co jsme tam dělali, najdete v mém tradičním cestopisu Cestopis Bari: Když budete v Bari, jeďte do Matery

11. 4. 2024 byl fakt nášláplý den akcemi od Mladé Česko od Forbes přes E-commerce Day v Bratislavě až po ShopRoku, na kterém jsme se jako už tradičně mohli potkat. Vyhlášení tentokrát proběhlo ve Slovanském domě a myslím si, že jsme si to všichni užili. Gratulace všem umístěným a vidíme se příští rok. 

18. 4. 2024 jsem se byl dopoledne podívat na Money Festu v Cubexu, večer jsem se šel podívat na e-mailové randíčko od Taste a den jsem zakončil na E-commerce Tools Meetupu o AI. 

24. 4. 2024 mě Andrea pozvala na Project Restart, tak jsem si byl poslechnout několik přednášek o projektovém řízení, což mi teď pomáhá s Meet&Deal, ale i dalšími projekty. 

Networking, networking a zase networking

14. 5. 2024 probíhala warm up party Reshoperu, která se konala na Střeše Radosti a byl to fajn začátek celodenní konference, která následovala hned druhý den. 

15. 5. 2024 jsme byli s týmem na zmíněném Reshoperu, prošli jsme si celé expo, byli na konferenci na přednáškách a hlavně jsme networkovali. Bylo tam přes 3 000 lidí z e-commerce komunity v pražském PVA. 

Týden na to jsme si střihli s Michalem Rytířem Networking Party v jeho prostorech Václavák22, kde se potkalo takřka 100 lidí. Ti všichni přišli, protože se chtěli bavit mezi sebou o svém společném zájmu – podnikání. Akce se povedla a možná se i zopakuje, jen do ní nebudu zapojen stejnou měrou, protože se chci věnovat především Meet&Deal, se kterým mám fakt velké plány. 

Když už jsme u toho networkingu, tentýž týden jsme natočili s Lukášem Hertlem podcast hlavně o networkingu, Meet&Deal, ale i dalších projektech, na kterých pracuji.

23. 5. 2024 jsme oslavili 10 let Ecomailu v restauraci Mánes. Bylo fajn se vidět po pár měsících s lidmi, se kterými jsem trávil téměř 5 let každý den, a hlavně se zákazníky, které jsem do Ecomailu přivedl nebo se o ně staral. 

Eventy, které se (ne)konaly

28. 5. 2024 jsme společně s Meet&Deal byli v Martinickém paláci na akci GECOM jako oficiální networking partner. Poprvé jsme dali lidem mimo naše akce ochutnat unikátní koncept Meet&Deal. Byla to fajn akce pro několik vyšších stovek lidí v nádherných prostorách. 

8. 6. 2024 jsme si střihli takovej malej networking na Oktagonu v Edenu. Vždyť už víte, že se dá networkovat kdekoli, že jo? 

20. 6. 2024 se konal Creative Restart, který jsem nestihl ani já ani můj tým. Fňuk. 

24. 6. 2024 mělo být TOP 100 e-shopů by CzechCrunch, ale bohužel akci zrušili. Takže zase fňuk. 

A konečně závěr networkingové sezóny jsme završili na Meet&Deal Summer Edition, který proběhl 25. 6. 2024 v Město~Moře. Na SE se networkovalo a „dealovalo“ téměř 200 lidí z řad podnikatelů, influencerů, investorů nebo lidí z e-commerce komunity.

14 akcí za 3 měsíce jsou docela slušný počty, ne? Eventy si už fakt líp vybírám, protože bejt na každý prostě nejde a už ani nechci. 😛 

Vidíme se po okurkové sezóně

Teď si dáme pře léto byznysovou pauzičku a networkovat budeme u vody, na oslavách nebo třeba u Dvou Kohoutů v Karlíně. V září se vidíme na další akcích! Jaké to budou? To ještě nevím. 😀 Ale určitě se uvidíme v říjnu na Meet&Deal vol3 a možná i v Bratislavě na nějaké akci.

Jsem online

Jsem offline

Cesta k nejrychlejšímu spojení vede tudy.

jajsem@andrekohout.cz

+420 777 774 263

IČO 06115764

 
André Kohout