Konzultace byAndré: Pomůžu vám posunout váš byznys

Marketing > Konzultace byAndré: Pomůžu vám posunout váš byznys

Už je to pár měsíců, co jsem definitivně opustil Ecomail, přesto jsem se od té doby nezastavil. Z Meet&Deal se totiž pomalu ale jistě stává full time job s plným vytížením. Za necelých 10 let v podnikání jsem si ale uvědomil, že jsem pronikl do hloubky řady oborů a že toho mám rozhodně co předat. V průběhu let jsem už poskytl spousty konzultací, ale teď tomu dávám nějaký řád. Potřebujete poradit? Dejte mi vědět.

Proč konzultace?

Proč jsem se do toho rozhodl ponořit více? Podnikám už takřka 10 let, více než 5 let se pohybuju v e-commerce a za poslední 3 roky jsem se viděl a mluvil s nejúspěšnějšími podnikateli z CZ a SK scény, hlavné z té e-commerce. Vyzpovídal jsem stovky lidí v rámci networkingu a desítky lidí v rámci Reels Talk byAndré

Byl jsem u přerodu Ecomailu z 15 na 80 lidí, obratově z 30 na 100 mio. Kompletně jsem řídil marketing v e-shopu s hodinkami a doplňky za5dvanáct, stvořil vlastní značku byAndré a poslední dobou se plně věnuju E-COMMERCE AKCÍM (a E-commerce kalendáři) a především taky nejvýživnějšímu networkingu v ČR Meet&Deal

Během práce na zmíněných projektech mám volná časová okna, která bych rád smysluplně využil. Konzultace jsou ideálním způsobem, protože můžu předat, co jsem se naučil, a zároveň z toho může někdo těžit. 

V jakých oblastech vám můžu pomoct

Která témata s vámi mohu probrat? Je toho dost, co vám mohu předat. Vybral jsem následující oblasti:

  • networking a pořádání eventů
  • content a produkční činnost
  • strategie na sociálních sítích
  • influencer marketing
  • e-mail marketing
  • PR a tvorba osobního brandu
  • branding
  • sales a procesy
  • komplexní marketingový mix
  • e-commerce byznys

V každé z těchto oblastí mám reálné zkušenosti. Své know how můžu tak opřít o konkrétní příklady. Můžu vám ukázat, co funguje a co naopak nefungovalo. To vám může ušetřit značné náklady.

Kdy, kde, jak?

Samozřejmě v Praze se můžeme potkat osobně, zvlášť pokud třeba vymyslíme dlouhodobou spolupráci. Jinak ale preferuji online setkání přes Google Meet. Využívám pro to fajn apku Zaptime, díky které můžete vidět, kdy jsem vám k dispozici. Taky si můžete můj čas rovnou zabookovat, což se automaticky propíše do mého i vašeho Google Kalendáře. 

Chcete zkonzultovat svůj byznys, marketingovou strategii, případně probrat váš nápad? Objednejte si konzultaci v délce 55 minut za 2355 Kč. Během konzultace se budu plně věnovat pouze vám a tématu, které budete chtít řešit. 

Chci konzultaci

PS: Zaptime můžete využívat i vy. Registraci zvládnete během minutky a pak už to jen propojíte se svým Google Kalendářem, nastavíte časová okna a tak dále.

Jsem online

Jsem offline

Cesta k nejrychlejšímu spojení vede tudy.

jajsem@andrekohout.cz

+420 777 774 263

IČO 06115764

 
André Kohout