ShopMasters: 3 přednášky, 6 mastermindů a přes 100 e-shopařů

Networking > ShopMasters: 3 přednášky, 6 mastermindů a přes 100 e-shopařů

Máme za sebou druhé kolo skvělé e-commerce akce ShopMasters, která se 9. února konala v kancelářích Shoptetu v pražském Karlíně. ShopMasters samozřejmě nechybí ani v mém E-commerce Kalendáři už jen proto, že ho pořádají špičky v e-commerce: Ecomail, Zásilkovna a Shoptet. Jak to dopadlo a proč stojí za to jít i příště?

ShopMasters není jen akce, ale budování komunity

ShopMasters nepatří mezi jednorázové akce, kde omrknete pár přednášek, najíte se, dáte si kafe a jdete domu. Jde o pravidelná setkání špiček v oboru, kteří sdílejí své zkušenosti s cílem vzájemně se inspirovat a pomoct si v růstu. Vzhledem k loňskému propadu e-commerce se toto setkání zaměřilo mimo jiné na strategická rozhodnutí, která jsou pro úspěšný růst e-shopů nezbytná. To se promítlo jak do přednášek, tak do mastermindů.

Na přednášky tedy taky došlo. Byly celkem tři: O své know-how se s námi podělili Ruslan Skopal z Trenýrkárna.cz, Kristýna Křížová z K+L NET, s.r.o. (Agátin svět) a Samuel Huba ze Shoptetu. Specifické pro tuhle akci jsou mastermindy. Ty představují dvouhodinovou skupinovou diskuzi s omezeným počtem účastníků, vedenou zkušeným mentorem. Každý mastermind je zaměřený na určité téma, které předem vybral daný mentor. Bylo jich celkem šest a tentokrát padla volba na témata, jako je strategie, udržitelnost nebo krizový management v e-commerce. 

Obrovskou výhodou je, že svými zkušenostmi může přispět každý z diskutujících. Mastermindů se chopili zkušení mentoři: Jaroslav Kaucký, Kamil Demuth, Honza Mayer, Petra Stupková, Petra Císařová a Tomáš Havryluk, který svůj mastermind protáhl přes tři hoďky. Ale stálo to za to.

Networking až do noci

Atmosféra byla na celém ShopMasters skvělá. Tomu již nasvědčovalo kompletní vyprodání vstupenek ještě více než týden před akcí. Ehm, možná že tam bylo i pár lidí navíc. Být ve společnosti více než stovky těch nejlepších lidí v českých vodách e-commerce znamenalo utužení vztahů se známými, navázání nových kontaktů a nekonečné diskuze nejen o e-commerce, ale o spoustě dalších témat.

Networking v doprovodu příjemného cateringu probíhal minimálně do půlnoci, možná déle. A to znamená jediné, ShopMasters bude pokračovat. Pokud o tom chcete vědět jako první, sledujte pravidelně web shompasters.cz nebo se přihlaste do mého E-commerce Kalendáře, kde se tahle akce objeví hned, jak bude jasný termín. Díky všem, kdo přišel a s kým jsem se potkal. Už teď se těším na třetí kolo.

Pokud máte zájem o zmíněný kalendář e-commerce akcí, napište mi přes formulář a já vám ho nasdílím.

Jsem online

Jsem offline

Cesta k nejrychlejšímu spojení vede tudy.

jajsem@andrekohout.cz

+420 777 774 263

IČO 06115764

 
André Kohout