Fotí se, tvoří se… A já jsem samozřejmě u toho

Marketing > Fotí se, tvoří se… A já jsem samozřejmě u toho

V poslední době se toho dost událo, ale jen zlomek z toho jste měli zatím možnost vidět. Proto se to teď pokusím napravit. Hodně se fotilo – tentokrát jsem za foťákem ani před nestál přímo já, a k tomu se zrodily dva nové weby, které taky nejsou úplně o mně. To ale neznamená, že bych v tom neměl prsty…

Nová kolekce psychokat.art

Psychokat.art je umělkyně, jejíž tvorbu můžeš vidět nejen na plátně, ale i na oblečení. Téma erotiky pro ni rozhodně není tabu, proto její tvorba odráží její nejhlubší fantazie i prožitky. Vzniká tak erotický komix, který se přetvořil v novou kolekci vlastního merche psychokat.art. Asi nejvíc na tom je, že každý kus je opravdový originál. 

I to byl důvod zachytit a zvěčnit tuhle limitovanou edici v tom nejlepším světle. Proto jsem zorganizoval focení, kdy se za foťák postavil jako už tradičně Czekid. Do merche jsem se pro změnu neoblékl já, ale samotná psychokat.art a další modelové a modelky. Tady jsou: 

Parádní kolekci je potřeba vyladit parádními doplňky. Ty si vzal do parády samozřejmě náš e-shop za5dvanáct, ať už jde o hodinky nebo brýle.

A teď ty dva weby…

Jak se focení a kolekce povedla, můžeš posoudit na vlastní oči. Ale tím to nekončí. V kooperaci s kodérem jsme dali dohromady nový web psychokat.art, který zachycuje jeji tvorbu v průběhu let a také propojení s e-shopem, kde si můžeš objednat jakýkoliv kousek originálního merche včetně zmiňované nové kolekce. E-shop s merchem je taky samozřejmě má práce. Určitě stojí za to kromě prohlédnutí nové kolekce omrknout i oba weby a třeba rovnou něco objednat.

Jsem online

Jsem offline

Cesta k nejrychlejšímu spojení vede tudy.

jajsem@andrekohout.cz

+420 777 774 263

IČO 06115764

 
André Kohout