Meet&Deal teambuilding: Máme termíny akcí na celý rok

Networking > Meet&Deal teambuilding: Máme termíny akcí na celý rok

Vzal jsem celej tým Meet&Deal na teambuilding. Proč, když jsme na trhu teprve rok? Hlavně proto, že nás je víc než 10 a některý lidi se osobně pořádně neznají. A taky hlavně kvůli plánům na příští rok. Ty jsou totiž velké, a s drinkem od Alkohol.cz pěkně pohromadě na jednom místě se to prostě plánuje líp. 

Nechce se ti číst? Mrkni na vlog, který jsme s Davidem natočili. 

Lepší termín jsem vybrat nemohl

Začal jsem s plánováním – vybrali jsme termín, kdy mohla většina týmu, vybrali chatu a začal jsem domlouvat partnery. Díky autu od Aspekta jsem se tam mohl pohodlně dopravit jak já s Davidem a Míšou, tak i všechny naše věci včetně balíčku od Alkohol.cz nebo NaturalProtein.

Termín byl super. Předpověď už ne. Trochu nám do toho hodilo vidle počasí. Před víkendem jsem si říkal, že to bude v pohodě, když jedeme do hor. No, voda nás sice netrápila, ale výpadky proudu ano. A to na celých 20 hodin. Ale zase nás to o to víc stmelilo. Přece jen když si připravuješ jídlo pod pergolou v dešti na ohni, tak to má něco do sebe. Velký dík patří vrchnímu šéfkuchaři Danovi, kterej nejen že vymyslel, co budeme celý víkend jíst, ale taky udělal nákupní seznam a pak vařil, griloval, opejkal… Zkrátka připravoval všechna jídla. 

Jsme na místě

V pátek jsme se měli sejít kolem třetí hodiny na místě, což se z velké části povedlo, až na dva kolegy, kteří onemocněli, a nemohli tak dorazit. Samostatnou kapitolou bylo jedno auto, kterému kvůli počasí trvala cesta místo hodiny a půl skoro čtyři… No nevadí. Kde jsme to vlastně byli? Zavítali jsme do obce Desná, kousek za Jabloncem. Sice tam byla řeka, ale ta se i přes neustálý déšť udržela ve svém korytě.

V 8 večer byli komplet všichni na místě a mohli jsme začít. Namíchali jsme si drinky od Alkohol.cz, někdo si dal víno z Vinařství U svatého Martina a někdo čepovanou Plzeň a začalo stmelování – v pátek jsme ještě před výpadkem proudu stihli vířivku, uff! Velké plánování jsme tak nechali na sobotu. Jenže to jsme netušili, že budeme bez elektriky.

Žádná elektřina, žádný problém

Sobota ráno, proud stále nejde, kocovina slušná a všichni máme vybitou elektroniku. To toho teda uděláme, říkal jsem si. Jak si uděláme čaj a co plánovaná česnečka? Venku byl krb. Kopli jsme do sebe pár životabudičů a redbullů, v krbu jsme rozdělali oheň a šlo se na to.

Dan uvařil česnečku, zadělal na guláš, pěkně ho podlil pivem – to ale v pátek došlo, a tak musel Dominik sjet pro basičku. U toho si polil sedačky kafem, což je vlastně u něj už taková klasika. Mezitím jsme si dali čaj. A proud naskočil. A vypadl. A naskočil. A zase vypadl. A kolem 18:00 zase naskočil a naštěstí už běžel. Naštěstí. Nabíjíme Macy, iPhony, iPady a jdeme pracovat. Začínáme plánovat – máme naplánovaný příští teambuilding a taky celý Meet&Deal rok 2025! Uvidíme se v Praze, v Brně a taky v Bratislavě. Bude to všechno? To si nechám ještě pro sebe, ale věř, že se (jako vždy) máš na co těšit. 

Blížíme se do finále

Večer mám odpracováno. Vymysleli jsme taky několik vylepšení, které budeme aplikovat už na Meet&Deal vol3. Volně navazujeme a pokračujeme ve sbližování. Díky tomu, že už běží proud, můžeme si užít saunování a otužování v kádi, neboli kádění (pozn. copywritera 😅) a taky vířivku. I když do ní pršelo, nenechali jsme se odradit. A taky jsme nezapomněli doplňovat tekutiny. Zábava pokračovala do pozdních nočních hodin, jako by nikdy neměla přijít neděle. 

Ale ta přišla. Společně uklízíme a jedeme domů. Do vlogu jsem to sice nedostal, ale tady si to dáme. Co miluju na Mazdě CX-60, kterou mi půjčila Aspekta

  • Adaptivní tempomat
  • „Budík“, který se promítá na čelní sklo
  • Vyhřívaný volant a sedačky
  • Dost prostoru pro všechny cestující
  • Asistent jízdy v pruzích
  • Apple CarPlay 
  • Design a komfort auta, které chceš mít

Mazdu CX-60 mám v plug-in hybridu, který mě zatím úplně nepotěšil. Ale to spíš bude tím, že mi u baráku rozkopali silnici, kterou bych se měl dostat k nabíječce. 

A co ty, jezdíš na teambuilding?

Jsem online

Jsem offline

Cesta k nejrychlejšímu spojení vede tudy.

jajsem@andrekohout.cz

+420 777 774 263

IČO 06115764

 
André Kohout