Pracovní lifehack: Zaptime mi řeší schůzky a cally na webu

Marketing > Pracovní lifehack: Zaptime mi řeší schůzky a cally na webu

Nedávno jsem se začal více věnovat konzultacím. S tím souvisí efektivita plánování konzultací, schůzek nebo callů. Na svém webu jsem nejdřív měl Calendly, ale pak jsem přešel na Zaptime a je to o dost lepší. K čemu ti může pomoct a jaké jsou jeho výhody oproti Calendly? Pojď se mrknout na můj pracovní lifehack a začni ho využívat taky..

Co je to Zaptime

Zaptime ti pomůže plánovat schůzky nebo cally, jak potřebuješ. Ať už na webu (iframe formuláře nebo integrované balíčky NPM) nebo mimo něj. Vlastně na to ani web mít nepotřebuješ, můžeš si vygenerovat odkaz a ten zaslat dotyčnému.

Jak to funguje? V nastavení jednoduše propojíš Zaptime se svým Google Kalendářem nebo iCloud kalendářem a okamžitě můžeš začít přijímat rezervace. Taky si můžeš nastavit, kdy a na jak dlouho jsi k dispozici (dny, časová okna nebo třeba i počet schůzek v daný den). Ten, kdo se s tebou chce spojit, si jednoduše vybere termín, který vyhovuje jemu a zároveň tobě. Jakmile potvrdí rezervaci, přijde ti notifikace, takže ti nic neunikne.

Má to ale spoustu dalších vychytávek. Zaptime si můžeš přizpůsobit vzhledu svého webu, můžeš vytvářet jazykové mutace, vlastní pole ve formuláři, automatizace a napojit to třeba na Google Analytics nebo Meta Pixel. Taky se to dá napojit i na další aplikace, jako je například Google Meet, Apple iCal, Slack, Zoom, Ryanet CRM, API nebo české nástroje Ecomail a Freelo. Je toho fakt dost a přitom je to easy.

Zaptime vs Calendly

Jak jsem zmínil, nejprve jsem podobným způsobem pracoval s Calendly. Oba nástroje jsou velmi podobné. Calendly oproti Zaptime nabízí více způsobů, jak to vložit na web (inline embed, pop-up widgety, pop-up texty atd.). Zaptime je v tomhle ohledu jednodušší, ale za to dost efektivní. 

V čem vidím klíčovou výhodu? Zaptime je na rozdíl od Calendly lokalizovaný a přizpůsobený pro české uživatele. Všechno je kompletně v češtině včetně podpory – nemusíš se tak bát, že se o něčem budeš dohadovat s nějakým Indem. A hlavně je schopný propojit se s českými nástroji, jako je Ecomail nebo Freelo. 

Cenově jsou na tom obě platformy podobné. Začínají s free verzí a poté s balíčky (pro jednoho, pro firmy atd.). Calendly nabízí 4 balíčky, Zaptime to zjednodušil na 3 s tím, že ten poslední je individuální s nějakými možnostmi nastavení dle potřeb dané firmy. 

Jdeš do Zaptime? 

Zaptime ti ušetří čas, protože nemusíš s nikým řešit, kdy máš čas a kdy má čas zase ten dotyčný. Zároveň budeš mít díky napojení na kalendář přehled o tom, kdo si tě booknul. Samozřejmostí jsou i notifikace. Základní verzi Zaptime můžeš mít zdarma a všechno si vyzkoušet. Placená verze startuje na 249 Kč měsíčně a oproti free verzi obsahuje spoustu pokročilých funkcí, takže na tvém webu ani nikdo nepozná, že jde o doplněk třetí strany.

Chceš Zaptime? Tady ho máš.

Jsem online

Jsem offline

Cesta k nejrychlejšímu spojení vede tudy.

jajsem@andrekohout.cz

+420 777 774 263

IČO 06115764

 
André Kohout