E-COMMERCE AKCE jsou online: Všechny eventy na jednom místě

Marketing > E-COMMERCE AKCE jsou online: Všechny eventy na jednom místě

Mám skvělou novinu. Psali jste si o to, takže vím, že to potřebujete. Nový web E-COMMERCE AKCE je online. Tenhle projekt navazuje na E-commerce kalendář, který jsem spustil už 2. ledna 2023. E-commerce kalendář se stává jeho podproduktem, ale bude fungovat normálně dál. Proč teda projekt E-COMMERCE AKCE?

E-commerce kalendář jede dál

E-commerce kalendář byl, je a bude vždy zdarma. A to nejen samotný odběr kalendáře na váš gmail, ale také pravidelné newslettery 2x měsíčně s tipy, kam vyrazit. 

Proč jsem se rozhodl rozpracovat zdánlivě podobný projekt? Protože E-commerce kalendář začínal desítkami akcí, ale teď jich je tam tolik, že se v tom někdo může začít ztrácet. Jen loni jich tam bylo 146. Další věc je, že v Google kalendáři máte omezený prostor pro doplňující informace, externí odkazy a další vychytávky. A to se vůbec nebavím o nějakém filtrování akcí.

E-COMMERCE AKCE to vše umí

Přesně tak, přesunul jsem e-commerce (a všechny marketingové, startupové a další) akce na samostatný web, kde o nich najdete doprovodné info, proklik na oficiální web eventu a také možnost filtrování akcí podle lokality, zaměření a dalších ukazatelů. Můžete si tak přehledně vyfiltrovat akce, které vás zajímají, a podle toho se rozhodnout, kterou navštívíte. 

Za cenu jednoho oběda měsíčně 

Máte na výběr, zda chcete využívat neplacenou verzi. V ní najdete následujících 18 akcí včetně popisů, ale bez možnosti filtrování a prokliku na oficiální web eventu. V prémiové verzi máte přístup kompletně ke všem akcím včetně všech funkcí a článků a reportů z e-commerce akcí, které navštívím já nebo můj tým.

Prémiový přístup vás vyjde na 2 500 Kč ročně, což je jako jeden oběd měsíčně. Za tuhle cenu získáte přehled o akcích, který tady dosud nebyl. 

Mrkněte na to.

Jsem online

Jsem offline

Cesta k nejrychlejšímu spojení vede tudy.

jajsem@andrekohout.cz

+420 777 774 263

IČO 06115764

 
André Kohout