Stáhni si e-book: Networking byAndré

Marketing > Stáhni si e-book: Networking byAndré

Bereš networking vážně? To je dobře. Pronetworkoval jsem přes 500 eventů, na networkingu jsem postavil svoje podnikání a vlastně networkuju, kde se dá. Věř mi, že vím, o čem mluvím. Všechny nabité informace a knowhow jsem vecpal do šestnáctistránkového e-booku a ty si ho teď můžeš stáhnout. Tak na co ještě čekáš?

Kompletní průvodce networkingem od krále českého networkingu

Král českého networkingu – není to troufalé? Mohlo by být, kdyby mě tak nenazývali ostatní. A myslím, že oprávněně, protože je tomu rok, co jsem rozjel v ČR dosud nevídaný koncept eventů Meet&Deal aka nejvýživnější networking, který šlape tak, že v příštím roce bude eventů hned několik a tady se s Meet&Deal podíváme poprvé mimo Prahu. I tyhle zkušenosti jsem do e-booku promítl. 

Na 16 stranách nenajdeš žádné obecné informace, které si můžeš vygooglit, ale neředěné knowhow, které se mi podařilo za ty roky nasbírat. Čeká tě spousta užitečných informací včetně praktických tipů, které můžeš okamžitě využít. 

Nechybí ani citace předních českých a slovenských podnikatelů, převážně z e-commerce. Zeptal jsem jich, co networking znamená pro ně. A jsou to celkem zajímavá jména. 

Co dalšího se dozvíš

V úvodu se podíváme na to, k čemu je dobrý networking. Výše jsem mluvil o průvodci, takže tě provedu pěkně od začátku. Zjistíš, jak s networkingem vůbec začít – jak si vybírat eventy, co si rozmyslet předem, a taky ti ukážu, jak začít networkovat – jak je to s oslovením lidí, co k tomu potřebuješ vědět, jak se v určitých situacích zachovat a tak dále.

Tím to ale nekončí. Proces pokračuje i po networkingu, na což spousta lidí zapomíná. Ukážu ti, jak postupovat, jak kontakty udržovat a prohlubovat vztahy. Taky se podíváme na velice důležitou věc a tou je, jak můžeš networking vyhodnocovat. Ono tě to totiž bude stát nějaké peníze (třeba za vstupné na eventy nebo outfity) a hlavně tvůj čas. A ty si musíš vyhodnotit, zda se ti networking vyplatí. Protože by se ti v ideálním případě vyplatit měl. Networking je totiž o systematické práci, která tě může dovést k zajímavým spolupracím i kariérnímu posunu.

Na konec e-booku jsem přidal zajímavé statistiky ze světa networkingu a přihodil jsem tipy na několik eventů, které bych si v tvém případě rozhodně nenechal ujít. Jak vidíš, je toho docela dost a tebe to bude stát míň než pracovní oběd. Za 99 Kč včetně DPH získáš moje kompletní knowhow o networkingu. Počkat, není to možná zbytečně levný?

Tak dělej, běž si to stáhnout, než si to rozmyslim. 👇

PDF Networking byAndré stáhneš tady

Jsem online

Jsem offline

Cesta k nejrychlejšímu spojení vede tudy.

jajsem@andrekohout.cz

+420 777 774 263

IČO 06115764

 
André Kohout