Meet&Deal Summer Edition zase zvedl laťku. Jaký byl networking v letních vibes?

Networking > Meet&Deal Summer Edition zase zvedl laťku. Jaký byl networking v letních vibes?

Meet&Deal Summer Edition je za námi a já mám obrovskou radost, jak se nám to všem zase hezky povedlo. Můj třetí vlastní event zaplnilo bezmála 200 lidí od majitelů agentur a firem přes e-commerce projekty, influencery až po investory. Ti všichni byli v nádherných prostorách Město~Moře a uživali si summer vibes a dealovali u toho. 

Nejprve dík

Ani tahle akce by se neobešla bez partnerů, díky kterým se návštěvníci bavili a mohli si plnými doušky užívat všeho, co jsme jim nabídli: Skvělý drinky od Alkohol.cz – který u vás vedl? Fresh Deal, Business Bond nebo Sales Pitcher? Dále parádní catering a grilovačka v podání Město~Moře a taky osvěžující pivo Proud nebo Red Bull Summer Edition. Naše hosty během večera vyzpovídalo Óčko a díky RadioHouse (Fajn rádio) a Shoptet (Premium) za podporu a že jste u toho byli s námi. 

Program a zábava jak na 2 večery

Dali jsme si s týmem záležet, aby to nebylo jen o cateringu a dobrém pití. Co všechno si mohli návštěvníci Meet&Deal užít? Kromě panelovky, která sklidila velký úspěch, mohli hosté u skvělého jídla networkovat se zajímavými lidmi, dát si osvěžující zmrzlinu, zúčastnit se turnaje 1to1 v kámen-nůžky-papír, vyfotit se ve fotokoutku od Gala360 nebo od Jirky Wasserbauera a taky si pořídit tombolu s hodnotnými cenami od partnerů, jako je Husky, MK Lůžkoviny, Ovečkárna, Natural Protein, za5dvanáct či moje trika byAndré, případně lístek na další Meet&Deal vol3.

Celý výtěžek z tomboly šel opět na dobrou věc. Tentokrát jsme společně s Nadací Kubova English pomohli vybrat 32 374 Kč pro šestiletou Julinku, aby se mohla postavit na nohy. Díky všem, co se zapojili. 

Vraťme se ještě k panelovce. Na téma fuckupy v byznyse jsem coby moderátor vyzpovídal Ruslana Skopala, Eriku Eliášovou a Milana Poláka. Zaznělo v ní spoustu zajímavých informací (celý záznam najdete již brzy na mém Herohero). Původně jsem si myslel, že bude těžké zastavit Ruslana při mluvení, ale spoustu prostoru si ukrojila i Erika. V tomhle složení společně s Milanem Polákem bychom mohli diskutovat klidně 2 hodiny. Při panelovce jsem se konečně slyšel a díky odděleným prostorám jsme měli skvělé podmínky pro diskuzi.

Ve 22:00 jsme (bohužel) museli opustit Město~Moře a vydali jsme se tak na oficiální afterparty do Burza#4, což bylo do 10 minut chůze. Velká část hostů se do afterparty zapojila a tam jsme pokračovali v networkingu i příjemné zábavě. Podle mých informací odcházeli poslední hosté zhruba v půl 4. ráno. 

Kolik bylo dealů? To ještě uvidíme

Co si o Meet&Deal Summer Edition myslí jeho návštěvníci? Jsem moc rád, že opět převládá ta pozitivní zpětná vazba a víceméně všichni si Meet&Deal Summer Edition užili. 

Radek Simerský se nám svěřil: „Perfektní prostor, obsluha, popisky, podúkoly s Kubova English a tombolou. Dobrá volba lidí do panelovky a perfektní předávání informací před akcí (pravidelné maily). Jednou jsem chtěl jít na akci k Tomáši Řezníčkovi a neměl jsem jediné info den před akcí (nevěděl jsem ani místo). Také se mi líbila nástěnka Potřebuji/Nabízím.“

„Organizace, místo, catering – všechno neotřelé a atraktivní,“ přidala své stručné pozitivní hodnocení Jitka Dvořáková. Došlo i na pochvalu našich propojovátorů. „Mně ohromně pomohla propojovatelka Lucie. Moc jí děkuji. Pomohla mi překonat strach a ostych a i díky ní jsem si akci moc užila,“ napsala nám Kristýna Kratochvílová.

Ale i do příště máme na čem pracovat. „Myslím, že byla škoda, že jsme se ve 22:00 museli přemístit. Akorát to začalo gradovat a networking byl rozjetý naplno. Začátky jsou vždy trochu slabší a teď to gradovalo. Spoustu lidí pak už skončilo a v tržnici už to bylo víc rozsekané „po stolech“. Byl jsem na Meet&Deal poprvé, příště půjdu zas rád. Kontakty proběhly, uvidíme, co z toho bude. Na trochu jiný koncept networkingu si musím zvyknout – tady je to to hlavní a funguje to bez omáčky,“ říká Jakub Fröhlich.

Po létě jsme zpátky s vol3

Žádný odpočinek. Už pomalu začínám řešit přípravy na Meet&Deal vol3. Bude to ještě větší a lepší nejvýživnější networking, takže se máte na co těšit. Chystáme pro vás více obsahu, více specialistů a dvakrát tolik zajímavých lidí. Doporučuju vám s nákupem vstupenky neotálet, protože cena bude stoupat. A pokud budeme pokračovat v trendu, tak bude opět vyprodáno. 

Kromě příprav na vol3 už řeším i příští rok, kdy konečně vyvezeme Meet&Deal za hranice Prahy. Už teď vám můžu prozradit, že Meet&Deal bude příští rok kromě Prahy také v Brně a Bratislavě.  Ale bude toho mnohem víc a moc se těším na to, co nás ještě všechno čeká! 

Všechny fotky z akce, o které se postaral Jiří Wasserbauer z FotimeOba, najdete tady. Heslo pro otevření je Andre. Jak jste si užili Meet&Deal Summer Edition vy? Svoji zpětnou vazbu mi pořád můžete napsat tady.

Díky a vidíme se příště.

Jsem online

Jsem offline

Cesta k nejrychlejšímu spojení vede tudy.

jajsem@andrekohout.cz

+420 777 774 263

IČO 06115764

 
André Kohout