Střih, kamera, akce! Nová kolekce je konečně k mání

by André > Střih, kamera, akce! Nová kolekce je konečně k mání

Celé to trvalo více než dva roky, hlavně proto jsem si poslední týdny náramně užil. Leckdo mohl říct, že to trochu natahuji, ale mělo to svůj smysl. Postupně jsem odhalil, o co jde nebo jak jsem k tomu všemu dospěl a teď přichází na řadu to nejdůležitější: Kde tričko seženete, jak a za kolik?

Kruh se uzavírá

Ale pěkně popořadě. Nejprve jsme se ocitli dole v podzemních garážích, odkud jsem vás vzal rovnou do postele, pak jsme se dali trochu do gala, abychom nakonec skončili tam, kde to začalo – v podzemí. Tím se uzavírá kruh a nová trička by André s originálním střihem jdou právě do prodeje. Ale pozor, jde o limitku 80 kusů, takže i když padnou každému, na každého se rozhodně nedostane.

Kolekce je právě v prodeji!

Teď už nebudu chodit kolem horké kaše. Kolekce je venku a odteď ji můžete mít. Abyste nekupovali zajíce v pytli, pojďme si to trochu shrnout. K mání je celkem 80 kusů triček s potiskem – polovina v černé a ta druhá v bílé barvě s pořádnou gramáží 100% bavlny. Jde o originální střih trička která jsem sám navrhl a nechal ušít u nás v ČR, abych to měl kompletně pod kontrolou a neunikla mi ani nitka – ale ani tomu jsem se nevyhnul. Někde nějakou nitku na tričku najdete. Ale aspoň je každý kus originál.  

Trička jsou k mání ve třech velikostech M, L a XL s tím, že je mohou nosit muži, ženy a všechna další pohlaví, která uznáváte. Jednou z největších přidaných hodnot je mimo jiné variabilita nošení – od klasického nošení kamkoliv přes využití jako noční košile až po šaty. Cena za tričko činí 999 Kč a předám vám ho buď osobně nebo jsem zajistil doručení zdarma přes Zásilkovnu kamkoliv v ČR. Ještě se k tomu pojí jedna záhada, kterou najdete v dárkovém balení spolu s tričkem. Ale to si nechám pro ty, co si tričko koupí.

Tohle není one man show

Brand se jmenuje by André, ale sám bych to celé rozhodně nezvládl. Celou dobu mám kolem sebe kreativní tým profíků, kteří mi to pomohli kompletně dotáhnout. Všem za to patří díky. Poděkování najdete i v posledním videu, které ale není jen o tom. Najdete tam záběry z posledních týdnů pěkně pohromadě. Potisk trika se pojí s určitými překvapivými momenty ve videu. Potisk ale tvoří pouze část celého motivu. Dokážete je všechny 3 odhalit a přijít tak na možnou podobu celého motivu? 🤔

Objednej si tričko, dokud je k mání

Jsem online

Jsem offline

Cesta k nejrychlejšímu spojení vede tudy.

jajsem@andrekohout.cz

+420 777 774 263

IČO 06115764

 
André Kohout