Skoro 2 roky a tričko by André je jako nové. Ještě nemáte svůj kousek?

by André > Skoro 2 roky a tričko by André je jako nové. Ještě nemáte svůj kousek?

Na tuhle příležitost jsem čekal poměrně dlouho – skoro 2 roky. Je to cca rok a půl, co jsem vydal svou vlastní kolekci triček by André. Nějakou dobu předtím jsem trička na sobě testoval a nosil je, co to šlo. Mým cílem bylo zjistit, zda jsou opravdu tak odolná, jak jsem vám tvrdil během leakování jednotlivých videí a postupném odhalování kolekce. Je to opravdu tak?

50x a stále poprvé

Co má tento možná trochu trapný název filmu společného s mou kolekcí triček? Minimálně to, že trička prošla desítkami pracích cyklů, a přesto se nikde nic nepáře, neděraví ani neošoupe. Pokaždé, když si tričko oblékám, je to jako poprvé. Bavlna je pořád 100%, střih pořád drží stejný tvar a obě barvy (černá a bílá) jsou pořád stejně zářivé jako na začátku.

Se stejnou zpětnou vazbou se setkávám i od lidí, co si tričko z první kolekce pořídili. A to platí ve všech případech, ať už ho nosí do postele, do divadla nebo kamkoliv jinam. 

Krátké připomenutí

Možná jste moji kolekci triček by André nezaregistrovali nebo jsme se jednoduše neznali. Pro jistotu vám to krátce uvedu. Kolekce triček by André není můj osobní merch, ale taková má reakce na konfekční oblečení. Kdo mě potkal osobně, jistě ví, že mi konfekce zrovna nepadnou. Samozřejmě nejsem jediný. Zároveň mám rád originální střihy, jednoduchý design a zkrátka si potrpím na kvalitě.

Rozhodl jsem se tohle všechno během 2 let spojit dohromady a vznikla tak první kolekce triček by André v černé a bílé variantě s čistým designem. Nad vývojem jsme strávili s profesionální švadlenou desítky až stovky hodin. Trička jsou tak kompletně česká, co se týče návrhu i výroby. Neunikla mi tak v celém procesu návrhu a výroby ani nitka. O pohodlnost trik se kromě perfektního střihu postará 100% bavlna, design pak šperkuje minimalistický potisk. 

Každé tričko jsem ručně zabalil do dárkové krabičky a přibalil ještě jedno překvapení, které umožňuje pár drobných úprav. Ale víc neprozradím.

Poslední možnost pořídit?

Zatím ještě nemám vyprodáno. Zbylo mi několik kusů ve velikosti L, které jsou k mání za 999 Kč s tím, že vám tričko v dárkové krabičce předám buď osobně kdekoliv v Praze nebo s doručením zdarma přes Zásilkovnu kamkoliv po ČR. Doporučuji s objednávkou neotálet.

Jsem online

Jsem offline

Cesta k nejrychlejšímu spojení vede tudy.

jajsem@andrekohout.cz

+420 777 774 263

IČO 06115764

 
André Kohout