Brand new brand: Bude to jízda

by André > Brand new brand: Bude to jízda

Dlouho to ve mně zrálo, ale přesně před dvěma lety 19. 2. 2020 jsem si změnil jméno na André. Spolu s tím se zrodil zajímavý nápad, ze kterého se stal takový malý sen a ten teď konečně nabírá reálné obrysy. Nebo spíš střihy?

Konfekce mi nepadnou. A tobě?

Dlouhodobě jsem totiž řešil problém, že si v běžných obchodech prostě nemůžu koupit tričko a další oblečení. Moje postava není jednoduše stavěná na konfekční velikosti. Asi bych to i nějak přešel, protože čas od času narazím na zajímavý kousek, který mi padne. Jenže díky svému okolí vím, že přesně tento problém neřeším sám. Mám kolem sebe spoustu dalších lidí, kterým prostě klasické konfekční velikosti nepadnou. Jak jsi na tom ty?

Jedna z možností byla sklopit uši a dělat jakože nic. Ale proč bychom se tomu měli přizpůsobit? Proto jsem zvolil druhou možnost a začal tvořit první návrhy, jak by oblečení, tedy v první řadě trička mohla vypadat. Od prvních debat, skic a konzultací se švadlenou uběhlo několik měsíců a mám tu první výsledek. Ochutnávku najdeš ve videu.

Tohle není merch

Nejsem blogger, youtuber, rapper ani influencer. Takže mít vlastní merch by v mém případě postrádalo logiku. Tohle není merch pro mé fanoušky, ale oblečení pro všechny, kterým nepadnou konfekční velikosti, nebo pro ty, kteří mají rádi originální střihy, kvalitní materiály a české produkty.

S dalším videem ti odhalím zas trochu víc. Chceš se to dozvědět o den dříve jako první? Zadej zde svůj e-mail a čekej na žhavé info.

Jsem online

Jsem offline

Cesta k nejrychlejšímu spojení vede tudy.

jajsem@andrekohout.cz

+420 777 774 263

IČO 06115764

 
André Kohout