Z postele rovnou do Národního. A bez převlečení

by André > Z postele rovnou do Národního. A bez převlečení

Mohli jste mě zahlédnout v podzemních garážích, pak jsem vás vzal přímo do postele, ale teď se hodíme trochu do gala. Proč? Protože je čas vyrazit do trochu lepší společnosti. A co si při té příležitosti vzít na sebe? Hádejte…

Trefa do černého

Už víte, že jde o trička by André. Taky už víte, že jde originální střih z rukou českých švadlen, které ušily trička přímo pod mým dohledem. V neposlední řadě víte, že jsem trička navrhnul jako unisex, tedy pro všechna pohlaví, která znáte a uznáváte. A nyní bych vám chtěl potvrdit, že bude na výběr ze dvou barev. Hádáte správně: Black and white.

Do Národního klidně v tričku…

A která z těchto dvou barev se více hodí do společnosti? Černá. Ale i to nechám na vás. Počkat. Je v pohodě jít do Národního domu jen v tričku? Jasně, a klidně i bez kalhot. 

Asi jste si všimli, že každé ze zveřejněných videí se odehrávají v jiném prostředí, a přesto to vypadá dobře. Při návrzích jsem totiž myslel na variabilitu nošení. Z trička se tak během chvíle může stát noční košile, stylový gear nebo třeba společenské šaty. Pokud jste si mysleli, že jde jen o dlouhé tričko pro vysoké a hubené postavy, právě vás uvádím v omyl.

A co bude příště?

Už jsem vám vyzradil skoro všechno. Zbývá odhalit, kolik triček bude, kolik bude stát, jak bude vypadat balení a kde ho seženete. Potvrďte odběr ve formuláři a dozvíte se to všechno minimálně o den dříve než všichni ostatní. A vzhledem k tomu, že půjde o limitovanou edici, platí „kdo dřív přijde” hned dvojnásob. Tak dejte bacha, aby vám to neuniklo. Teď si ale vychutnejte třetí video z celkových čtyř a své postřehy a dojmy mi klidně pište všude, kde to je možné. Díky a za týden!

Jsem online

Jsem offline

Cesta k nejrychlejšímu spojení vede tudy.

jajsem@andrekohout.cz

+420 777 774 263

IČO 06115764

 
André Kohout