Nejlepší nápady vznikají v posteli. Nebo?!

by André > Nejlepší nápady vznikají v posteli. Nebo?!

Jste zvědaví, kolik toho odhalím tentokrát? Co se týče druhého videa, tak možná trochu více, než byste čekali. Vezmu vás rovnou do postele, kde… Střih! Na kvalitní střih jsme se zaměřili nejen ve videu, ale i u samotného trička. Tak teď už víte, že jde o trička, přesněji o zbrusu novou originální kolekci, nikoliv o konfekci. Ale co dál?

Vraťme se nejprve o týden zpět

Pojďme si trochu zrekapitulovat dosavadní info. Minulou sobotu jsem vyslal do světa první video, které mimo jiné doprovázel také článek na tomto blogu. V něm jste mohli zjistit, že jsem pro vás poslední měsíce připravoval něco velkého – nový brand oblečení by André.

Trička, která nejsou dalším merchem mezi ostatními. Moje nová kolekce vznikla pro všechny, kterým stejně jako mně běžná konfekční trička nepadnou nebo si potrpí na originální kousky a limitované edice. Je to tak, tato kolekce bude omezená určitým počtem… Ale kolik jich bude?

Made in CZ

Oproti videu jsme na střihu (a také designu) trička pracovali několik měsíců. I když by to bylo fajn, nevyšvihl jsem to hned v první skice. Jsou za tím hodiny a hodiny konzultací a skicování se švadlenou a následné šití a prototypování. Což mi připomíná, celou kolekci jsem nechal ušít přímo tady v ČR, abych na vše mohl osobně dohlížet. Určitě by to šlo levněji třeba z Číny, ale byl by to pak opravdu originál v odpovídající kvalitě? Kolik to teda bude stát?

V neposlední řadě bych chtěl zmínit, – kdo mě zná, tak ví – že rád žiju jako v bavlnce, proto jsme trička ušili ze 100% bavlny s pořádnou gramáží. Takže to nebude tak průhledné, jak by se vám ve videu možná líbilo… Ale posuďte sami:

A co bude příště?

V pořadí třetí video a spolu s ním další informace odhalím již příští sobotu 5. března. Ale ty to můžeš vidět a vědět jako první ještě o něco dřív. Máš zájem? Přidej se k odběru přes formulář pod článkem a máš to mít.

Jsem online

Jsem offline

Cesta k nejrychlejšímu spojení vede tudy.

jajsem@andrekohout.cz

+420 777 774 263

IČO 06115764

 
André Kohout