S kolika lidmi se dá seznámit na Marketing Festivalu?

Marketing > S kolika lidmi se dá seznámit na Marketing Festivalu?

Jindřich Fáborský se svým Marketing Festival týmem dotáhl do Brna přes 1200 markeťáků. A bylo to naprosto boží! Co se tam dělo? Festival začal 20. 2. zahajovací afterparty, kterou jsem kvůli natáčení Reels Talku s Daliborem Cicmanem prošvihl, takže jsem jel do Brna až 21. 2. Ale rozhovor už je venku, tak se na něj můžete podívat. 🤫 

První večer, první program, první drinky

V den mého příjezdu probíhala placená školení, která byla během chvíle vyprodaná. A ani se nedivím. Mezi školiteli padala jména jako David Duc, Michal Pastier, Petra Dolejšová, Jan Tichý nebo Radek Hudák, a to se pak prodává samo. Já jsem do Brna dorazil kolem osmé večer, ubytoval jsem se a vyrazil na Babeltalk od Adama Zbiejczuka. Sice jsem přišel ke konci debaty, ale tou to naštěstí neskončilo. Adam se totiž domluvil s Markem Prchalem, který tam přečetl několik úryvků z jeho připravované knihy.

Po čtení jsem vyrazil na Festival, Jindra a jeho tým se totiž spojili s brněnskou klasikou v podání Bar, který neexistuje, 4pokoje, Slast a Whiskey Bar, který neexistuje a zarezervoval je celé jen pro účastníky Marketing Festivalu. Tak schválně… Co si myslíte, že se stane, když zarezervujete podniky s omezenou kapacitou pro tisícovku lidí? No, třeba více než půlhodinová fronta před barem. Očima pořadatele networkingového eventu je to ale naprosto geniální tah a opravdu cením nápad. Je prostě fajn vidět, že nad tím někdo přemýšlel a udělal to v zájmu účastníků, kterým tak pomohl se propojit, seznámit a dělat byznys. O tom to totiž všechno je.

Few hours later…

Stále networkujeme, poznal jsem desítky nových lidí a utužil vztahy s těmi, které jsem znal. A že jich bylo. Kolik nových lidí jsem za ty dva dny poznal? Dozvíte se na konci článku. 

Nezastavujeme

Ve čtvrtek v 9:00 ráno Jindra oficiálně zahájil Marketing Festival. A co dalšího prozradil? Potvrdil, že se Marketing Festival do Brna vrátí v roce 2025. Zajímá vás kdy? To se určitě dozvíte v mém E-commerce kalendáři nebo na přehledu marketingových a e-commerce akcí na mém webu. Po zahájení pokračovaly přednášky, které spojovaly tři hlavní věci, a to světová jména, globální přesah a spousta informací, které se jinde na jednom místě nedozvíte. Ale kdo už mě zná, tak ví, že já jsem mezitím trávil čas ve foyer a potkal desítky známých. Na koho jsem narazil? Třeba na Jakuba Kantora, Honzu Mayera, Radka Hudáka nebo Filipa Černého. Ale i spoustu dalších, kteří se za mnou stavili u stánku Taste, kde jsem chvíli pobýval. Tam totiž Andrea Vyhnalová zlepšovala celý den účastníkům a rozdávala jim cukrovou vatu, zatímco Michael Koch zpovídal markeťáky a streamoval to do světa. 

Pomalu končíme… bohužel

Zhruba v 18:00 z Janáčkova Divadla odešli první hosté, program pomalu finišoval a spoustu lidí už muselo účast ukončit. Ale to není konec! Pokračovalo se na Flédě, kde čekal nabitý lineup. Vše začalo DJ setem v 8 večer, hodinu na to navázaly kapely Prago Union, Tata Bojs, Ventolin a MALALATA to pak dotáhli. To byla bomba! Spojit takhle našlápnutej lineup a narvat tam víc než 500 markeťáků a podnikatelů, wau! No… ale byly 3 hodiny ráno 23. 2. a Marketing Festival skončil. Teda pro účastníky. Jindru a jeho tým čeká plánování a přípravy toho dalšího. A mně nezbývá nic jiného než jim poděkovat a z celého srdce říct, že to děláte fakt dobře! Jen tak dál. 

Pokud jste to dočetli až sem, tak vám řeknu jediné. Doražte příští rok na Marketing Festival! Bude to skvělý, protože to bude zase o něco lepší. Když děláte akce, vždycky je musíte trochu vylepšit. Stejně jako já Meet&Deal, který za 3 hodiny začíná. Teda aspoň v tu dobu, kdy jsem psal tenhle článek. Momentálně už je pár dní po Meet&Deal vol2. Tak jestli tě zajímá, jak probíhal, nezapomeň si přečíst report. Jo, a kolik, že jsem poznal těch lidí? 👀 Hrubý odhad je 200, ale vzhledem k tomu počtu to fakt nejde všechno zaznamenat… 

Jsem online

Jsem offline

Cesta k nejrychlejšímu spojení vede tudy.

jajsem@andrekohout.cz

+420 777 774 263

IČO 06115764

 
André Kohout