André v Digisemestru: Influencer marketing – Jak na něj?

Influencer marketing > André v Digisemestru: Influencer marketing – Jak na něj?

Není to tak dávno, co mě oslovil Roman, který s Jindrou dnes a denně spolupracuje na Digisemestru online, s tím, že potřebují rozšířit kurz e-commerce marketingu o influencer marketing. Nenapadl je nikdo lepší než já a za tuto důvěru jim samozřejmě děkuju! 

Jak jsme to dali do kupy

Netrvalo to ani tak dlouho a začal jsem připravovat obsah a prezentaci. Obsah pro mě byl hračka – přece jen je to už 7 let, co se influencer marketingu dennodenně věnuji a pohybuju se v této marketingové bublině. Po schválení obsahu jsme s Jindrou domluvili termín natáčení, lekci natočili, vymysleli několik oživení jinak klasického videa a celé to zprocesovali! 

To, co mi Jindra řekl po natáčení, mě velmi potěšilo. I přes některé chyby v mém projevu, které dle něj umím zvládnout s grácií, řekl: „Myslím si, že jsme právě natočili jednu z TOP 3 % lekcí, které jsem zatím natočil.“ To mě při jeho 200+ natočených videí a zkušeností s marketingem velmi potěšilo a pohladilo mi to moc hezky moje ego! 😁

Kupuj kurzy. Jsou dobré

Lekci si nelze koupit samostatně – co si taky budeme, nedávalo by to moc smysl vytrhnout jeden marketingový kanál z celku e-commerce. Takže pokud vás zajímá marketing a „hlavně“ teda influencer marketing, doporučuji zakoupit jejich e-commerce marketing kurz a začít se vzdělávat. Sám jsem si několik videí projel a naučil jsem se spoustu věcí. Takže i když nějaké základy máte nebo patříte mezi pokročilé, určitě si v tom najdete své. Protože náš obor je hlavně o vzdělávání i vzhledem k rychlosti, kterou se e-commerce vyvíjí!

Abyste ale nekupovali zajíce v pytli, mám tu pro vás malou ochutnávku otázek, na které se v prezentaci dozvíte odpovědi:

  • Je influencer marketing spíše pro B2C, B2B nebo pro obojí a proč?
  • Za jakých okolností využít pro spolupráci prostředníka?
  • Jak úspěšně rozjet spolupráci s influencerem od výběru až po vyhodnocení?
  • Podle čeho kampaně vyhodnocovat?
  • Jak (ne)komunikovat s influencery? + reálné příklady z praxe včetně jmen influencerů

Dozvíte se tam ale ještě spoustu dalších hodnotných informací. Za sebe určitě doporučuji. Celý kurz zakoupíte tady. 💰

Pokud vás ale cokoliv zajímá, klidně se mě ptejte. 🤝

Jsem online

Jsem offline

Cesta k nejrychlejšímu spojení vede tudy.

jajsem@andrekohout.cz

+420 777 774 263

IČO 06115764

 
André Kohout