Hodinky za5dvanáct se staly součástí kolekce DARK

Story telling > Hodinky za5dvanáct se staly součástí kolekce DARK

Je to už nějaká doba, co jsme s @cze.kid přemýšleli, co dalšího připravit pro moji značku za5dvanáct. Jaký content to bude tentokrát? Celé to rozlouskla Eliška z DARK Concept Store, když za námi přišla, že právě dokončili kolekci s NTRXZ a BLADXLINES. A bylo vyřešeno. Už jednou jsme spojili síly při otevření našeho společného obchodu na Letné a tentokrát tomu nebylo jinak. Vzniklo z toho neskutečné focení jejich nové kolekce DARK vyšperkované o naše hodinky ze za5dvanact.cz.

Základ jsou kvalitní fotky

Proto byl jasnou volbou ateliér profíků ze @studiofocus.cz. Pak už si jen stačilo od Elišky vypůjčit celou novou kolekci DARK, doplnit ji našimi hodinkami a oslovit modelky. Nabídku přijaly Kateřina Vosyková a @vendula_hruba a nemohl jsem tam chybět ani já (@jajsemandre). Díky skvělému fotogragovi za objektivem stál výsledek za to. Posuďte sami!

Na focení jsme se rozhodli použít jedinečné kousky, mezi něž patří Casio LRW-200H-7E2VDF, Cluse Aravis Chrono Mesh Full Black a Quiksilver Bienville Metal Gun XKKG. Kromě samotné kolekce DARK si na snímcích můžete všimnout i slunečních brýlí CHPO Copenhagen 16131VB, které u nás na e-shopu najdete taky. 

A co o své kolekci říkají přímo v DARKu?

Celou kolekci propojuje jeden vzor, který je inspirován celkovou metalovou estetikou a hlavě metalovou hudbou. Na tomto nápadu se podílely dvě pražské značky DARK a NOTORIXZ a talentovaný tatér BLADXLINES, se kterým se můžete setkat v Charakteru, tetovacím a barber studiu v Praze. Jeho tetovací styl se nese právě v duchu experimental abstract metalu a dark letteringu, i proto se hodil na tuhle spolupráci.

Celou kolekci stejně jako moji vlastní kolekci triček ByAndré tvoří pouze limitovaný počet kusů, protože zkrátka to není kolekce pro každého. Slovo DARK tu nereprezentuje pouze název nebo anglický význam slova tma, ale podle svých tvůrců představuje i způsob života. Je to o možnostech a rozhodnutí nepodřizovat se okolnímu tlaku, jít si svou vlastní cestou a nežít vždy na výsluní. Proto za jednotlivými produkty a kousky stojí taky značka NTRXZ, jejichž pozornost se soustředí kolem oblečení černé barvy a originálních střihů.

Tak co, zaujala vás kolekce? Utíkejte si pro poslední kusy.

Jsem online

Jsem offline

Cesta k nejrychlejšímu spojení vede tudy.

jajsem@andrekohout.cz

+420 777 774 263

IČO 06115764

 
André Kohout