Brýle proti modrému světlu: Ochrana a zároveň styl

Story telling > Brýle proti modrému světlu: Ochrana a zároveň styl

Jste stejně jako já celý den na počítači nebo na telefonu? Pak vás můžou trápit unavené a podrážděné oči. Z obrazovek iPhonů, počítačů a dalších zařízení vyzařuje takzvané modré světlo, které našim očím nesvědčí. Může to dojít až k bolesti hlavy nebo nemožnosti usnout. Obojí se u mě taky projevilo. Nasaďte si brýle proti modrému světlu a je to.

Brýle proti modrému světlu 

Nepříjemnostem spojeným s modrým světlem se můžete vyhnout právě použitím brýlí s filtrem modrého světla. Díky tomu, že tato vychytávka zachytí a neutralizuje modré světlo z vaší obrazovky, se očím uleví a váš spánkový režim se zlepší. Kromě toho s brýlemi proti modrému světlu se nemusíte stydět vyjít ani na ulici. V za5dvanáct máme celou řadu designových kousků brýlí proti modrému světlu, které si oblíbíte natolik, že je budete nosit i normálně. 

Speciální nabídka pro firmy

Máte firmu? Sedí vaši zaměstnanci celé dny u počítače? A myslíte na jejich oči? Nebo jim chcete jen udělat radost? Napište mi na e-mail andre@za5dvanact.cz svou představu o tom, co byste si přáli, a já vám připravím skvělou cenovou nabídku.

V dnešním digitálním světě je ochrana zraku důležitá pro nás všechny, ale kromě ochrany vám můžou brýle proti modrému světlu posloužit i jako stylový doplněk, kterým podtrhnete svůj styl. 

Pojďte si pro ně.

Jsem online

Jsem offline

Cesta k nejrychlejšímu spojení vede tudy.

jajsem@andrekohout.cz

+420 777 774 263

IČO 06115764

 
André Kohout