Meet&Deal: Event, který okusilo bezmála 150 lidí

Networking > Meet&Deal: Event, který okusilo bezmála 150 lidí

Říkal jsem, že pořádám event, který ještě nikdo neokusil. Ale není to pravda. Teda teď už ne. Akce je za námi. Uteklo to během několika hodin a já to celé ještě stále vstřebávám. Podařilo se mi na jedno místo dostat bezmála 150 lidí z řad investorů, influencerů, specialistů a lidí z e-commerce. To je na první vlastní event dobrý, ne?

Pár čísel k začátku

Aby to nebylo jen o dojmech a pocitech, nabídnu vám pohled do svých statistik. V červnu jsem spustil web meetdeal.cz, kam se do 6. 10. 2023 podívalo přes 2 000 lidí. Podstránka s formulářem na zpětnou vazbu má aktuálně přes 200 zobrazení. Ve spojitosti s akcí jsem rozeslal 14 e-mailů, kde se průměrný OR drží přes 65 %. 

Na Instagramu Meet&Deal máme přes 17k zobrazení, přes 1 000 lidí se podívalo na profil a máme skoro 100 followers – vše více méně organický zásah, krom asi 300 Kč za reklamu.

Samotnou akci navštívilo v Operu bezmála 150 lidí z řad influencerů, investorů, specialistů a lidí z e-commerce. Vypili jsme víc než 400 drinků od Alkohol.cz, téměř 70 lahví od Vinařství Svoboda, 1 sud piva od Ecomailu a z občerstvení od Bufáčku nezbylo skoro nic. Své dojmy nám poskytla Denisa Gajdíková z Mylerie.cz: „Bylo to fajn, hezké prostředí a dobré jídlo. Super lidi. Vynikající drinky. Přidala bych kávovar a i kafe s mlékem…“ Dávku kofeinu jste si mohli dodat v našem Red Bull boxu, ale za tip na kafe pro příště moc díky!

Tímto ještě jednou děkuji všem partnerům včetně našeho mediálního partnera Exec magazín

Co se (ne)povedlo

Už od 15:00, kdy se otevřely brány Opera, se hrnuli první účastníci. Jsem opravdu rád, že se tolik lidí rozhodlo mě podpořit. Ať už koupí vstupenky nebo tím, že přijali mé pozvání a dorazili. Našlo se i pár lidí, kteří mé pozvání přijali, ale nepřišli (bohužel bez omluvy). Kde jste byli? 👀

Od 16:00 jsme rozjeli networking – ono to tedy nějak vyplynulo samo se začátkem akce. Naši propojovátoři měli plné ruce práce a sám jsem přiložil ruku k dílu a pár lidí seznámil. Jsem si jistej, že se pár dealů podařilo domluvit. „Povedený networking, kde se opravdu konečně networkovalo, a to ve velkém,“ svěřila se nám Alice Nosáková ze společnosti Simplia. „Na akci jsem měl možnost potkat super lidi – záměr networkingu splněn na jedničku,“ přidává se Robert Tichý ze společnosti Tanganica

V 18:00 startovala panelová diskuze, kterou moderovala moje maličkost. Že jsem si dovolil na lidi hned na začátku „zařvat“? Sorry, ale účel to splnilo. Jako hosté přijali pozvání Adam Pýcha (Knihy Dobrovský), Eva Čejková (Testuj.to) a Radek Hudák (Out of Dark). Vzali jsme téma budování komunity a probrali ho skrz na skrz. V panelovce padlo spoustu zajímavých informací a byla to podle mě skvělá diskuze. Jedinou malou kaňkou byla netrpělivost některých hostů, kteří chtěli dále networkovat a diskuzi tím trochu narušovali. No jo, udělal jsem event o networkingu a lidi networkovali. Možná příště dám panelovku nebo jiný program hned na začátek akce? Uvidíme. 

Po panelovce jsme pokračovali networkingem za doprovodu hudby od DJe Czekida. Ne každému byla hudba po chuti, respektive její hlasitost. Ale networkovalo se dál až do večerních hodin. Ve 23:00 „vyhodit“ lidi z Opera a dostat někam na afterparty taky nebylo nic jednoduchého, ale s tím se prostě počítá!

Bude Meet&Deal vol2?

Dle mého se na akci spousta věcí nepovedla a stoprocentně je tam co zlepšovat. Koncept eventu se ale osvědčil. Tak kdy to někdo zkopíruje? 😛 Nezapomeňte, že to tady ještě nebylo. 

Ještě jednou díky všem, kdo přišli, kdo mi pomohli s organizací a také partnerům, že jste vytvořili atmosféru, která byla opravdu jedinečná. Chcete se nám svěřit se zpětnou vazbou: Dejte mi vědět. Sledujte taky náš Instagram a nezapomeňte mrknout na fotky. 

Pokud vás to bavilo natolik, že chcete být na Meet&Deal vol2, vyplňte formulář níže.

Jsem online

Jsem offline

Cesta k nejrychlejšímu spojení vede tudy.

jajsem@andrekohout.cz

+420 777 774 263

IČO 06115764

 
André Kohout