#networking: MítDýl aka tohle tu ještě nebylo

Networking > #networking: MítDýl aka tohle tu ještě nebylo

Networking je součástí mé práce, díky čemuž pracuji v podstatě nonstop. To pravděpodobně už víte. Že mě e-commerce eventy baví, sleduju je, chodím na ně a fakt si to užívám, už jste taky určitě zpozorovali viz třeba můj E-commerce kalendář. Tohle ale bude o něčem trochu jiném.

Od eventu k (vlastnímu) eventu

Jsem téměř všude, ale co mi to kromě nových zákazníků, přátel nebo inspirace dává navíc? Zatím ještě pořádně nic. Ale to se brzy změní. Chcete být u toho? Už brzy se to všichni dozvíte. Teda všichni, kdo odebíráte můj E-commerce kalendář. Ještě ho nemáte? Napravte to.

Jste zvědaví? Tak ještě vám něco málo poodhalím. Stovky navštívených eventů ve mně probudily myšlenku, která nyní získává reálnou podobu. 

Již 5. 10. 2023 proběhne event, který tady ještě nebyl. Fakt. Ano, bude se zaměřovat předevěím na #networking. Na webu Meet & Deal budu postupně odhalovat informace. Respektive nejprve v newsletteru, ke kterému se přihlásíte právě na tomto webu nebo při odběru E-commerce kalendáře. 

Meet & Deal aka Mít Dýl

Všechny ty navštívené eventy, všechny small talky, i late night talky, které jsem za ty roky absolvoval, se konečně zhmotní v něco, o čem bude e-commerce bublina mluvit ještě dlouho potom. 

Na akci totiž budou lidi jako Tomáš Braverman, Jonáš Čumrik nebo třeba Michal Hanáček. A ano, jsou to špičky ve svém oboru. Podobných lidí tam budou desítky. Event pro 150 lidí v srdci Prahy…

Stay tuned! 😘

Jsem online

Jsem offline

Cesta k nejrychlejšímu spojení vede tudy.

jajsem@andrekohout.cz

+420 777 774 263

IČO 06115764

 
André Kohout